Healing, är det något för dig?

Välkomna till min hörna på nätet alla mina trevliga och härliga följare. Det är alltid lika skojigt att få skriva till er och berätta om sådant jag har varit med om. Jag hoppas först och främst att ni har det bra och att ni tycker att det ska bli ett intressant inlägg det här inlägget som jag skriver till er här och nu, och jag ska jag prata med er om att jag har vänt mig till Anima Tempel, ett företag min bästa kompis tipsade mig om när hon hörde att jag var intresserad av att få healing i Karlstad med omnejd. 

Jag har haft en del problem med att inte kunna vara i nuet och fokusera på det som händer och sker just nu, jag var hela tiden på språng och jag vet att jag är långtifrån den enda som har det på det här sättet, så det är därför som jag bestämde mig för att skriva det här inlägget idag för att berätta för er att det här företaget finns. Ni kanske också skulle behöva gå till dem för att få healing i Karlstad, då tycker jag att ni ska höra av er till Anima Tempel. Jag har tidigare, men för längesedan, varit iväg till ett annat företag som ger healing i Karlstad men det är så längesedan så det företaget hade stängt sin verksamhet. Det tyckte jag var tråkigt men jag blev desto gladare när min kompis berättade för mig att Anima Tempel finns. Det är en annorlunda slags healing som har sin utgångspunkt ur shamanismen och hon som håller i denna healing är utbildad shaman. Om du skulle vilja läsa lite mer om vad företaget kan erbjuda dig genom deras behandlingar så finner du bland annat mer information på deras egen sida på nätet.