Annikas Soul Cottage

Reiki healing i Piteå med omnejd är det nu möjligt att få. Jag har varit på ett företag som heter Annikas Soul Cottage och eftersom jag blev så hjälpt genom denna healing i Piteå så kände jag att jag ville skriva ett inlägg och dela med mig till er, mina fina läsare, om att det här företaget finns. Det här med healing hade jag hört talas om men för min del så blev det aldrig av att jag kom iväg på healing, även om jag innerst inne förstod att det nog skulle vara bra och en lösning för de problem som jag hade. En dag tog jag bara och bestämde att det var dags att prova på healing i Piteå och jag valde att då boka in en tid till Annikas Soul Cottage. Jag har nämligen en riktigt god vän som hade berättat om att hon hade varit där och vad denna healing hade gjort för henne. Min vän förstod att det var reiki healing jag behövde, och när jag sedan kom iväg till Annikas Soul Cottage och fick denna behandling så märkte jag på en gång att det hände bra saker. Det är lite svårt att sätta ord på det hela, men jag kan i alla fall nämna att jag som varit en stressad person som haft svårt att gå ner i varv upplevde ett stort lugn och frid som jag sällan känt förut. Jag har även haft värk i ryggen, men efter bara en behandling blev värken bättre även om den inte försvann helt. Jag ska fortsätta att gå tillbaka på denna healing i Piteå för ibland kan man behöva gå några gånger innan man får optimal effekt.